23 Following
odessalourgam

odessalourgam

Appleby Westward Group Limited Paris Distribution: SPAR butik med en forskel åbner i DevonportEn veletableret Plymouth pastaagtige selskab har gået sammen med førendedagligvarebutik gruppe SPAR til at oprette en ny detailbutik – og skabt syv nye lokalearbejdspladser i processen.

Devonport-baserede Ron Dewdney Ltd har været at gøre håndlavede kagerne i over60 år og har allieret sig med Appleby vestpå, SPARS regionale distributionsselskab tilsyd-vest til at bygge den nye butik.

Butik i Park Avenue, Devonport åbnet på fredag 5. oktober repræsenterer den førstejoint venture initiativ af sin art til den lokale pastaagtige producent.

Direktør Katrina Hanmer sagde: "vi ønskede at åbne en anden detailforretning i nærheden af vores eksisterende detailbutik i Devonport og på samme tid linket opmed en etableret bekvemmelighed forhandler.

"SPAR er et brand med sådan en stærk ry, ikke bare på dette område, men i hele landetog internationalt, og vi kunne ikke have fundet bedre partnere til dette projekt."

I en fælles investeringsordning med Appleby vestpå, selskabet købte en kommercielenhed i Park Avenue og udviklede den til en moderne dagligvarebutik.

"Det var et skridt ind i ukendt for os, som vi aldrig har været involveret i en butikudvikling som denne, men SPAR har været utroligt støttende og vi føler meget heldigat have kunnet gøre forretninger sammen," sagde Katrina.

Butikken har et særligt mad på farten bake-off afsnit tjener Ron Dewdney lækrehåndlavede kagerne. Produktprogram – traditionel, bøf og ost og løg kagerne – er allehåndlavede fra start til slut, fra rullende dejen, dypning, påfyldning og crimpning førendelig bagning af samme kvalitet kagerne familievirksomheden først produceret ibegyndelsen af 1950 's.

Den resterende del af 800 sq. ft. butikken giver kunderne med en fuld vifte af SPARbekvemmelighed produkter, herunder friske frugter og grøntsager, kølede og frosnefødevarer, en off licens, lotteri og Paypoint.

Leder af butikken er Juliette Barnard og syv nye arbejdspladser er blevet oprettet for atudfylde andre ansatte ledige stillinger.

Appleby vestpå salgs- og marketingdirektør Nick Kenworthy sagde: "Vi er glade for atfuldføre dette joint venture projekt med Ron Dewdney Ltd, og er sikker i butikken,sammen med sin unikke mad på farten tilbud, vil være meget populær i DevonportFællesskabet."

Source: http://www.swspar.com/about/newspage.php?newsid=90